aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔάκρυσε ο Ρονάλντο για τον Μαραντόνα: «Σημασία έχει τι έκανε για τόσους ανθρώπους, όχι στη...

Δάκρυσε ο Ρονάλντο για τον Μαραντόνα: «Σημασία έχει τι έκανε για τόσους ανθρώπους, όχι στη ζωή του»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Ρονάλντο αναφερόμενος στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μιλώντας για τον θάνατο του Αργεντινού θρύλου (με τον οποίο βρισκόταν πολύ κοντά) το «φαινόμενο» παρουσιάστηκε συναισθηματικά φορτισμένος.

«Ο Ντιέγκο άλλαξε τις ζωές τόσο πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου κι εμού. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων για την έμπνευση που μου προσέφερε. Ο καθένας ζει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί και δεν πρέπει να κρίνεται γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Ήταν ένας θερμός, φανταστικός, χαρούμενος και γεμάτος συναισθήματα άνθρωπος που μας έκανε όλους να τον ερωτευτούμε και άφησε μια απίστευτη κληρονομιά στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, δε, επικαλέστηκε μια ιστορία από τις πρώτες επισκέψεις του Ντιέγκο στη Μαδρίτη για να τον συναντήσει, λέγοντας: «Είχαμε πάει για δείπνο μαζί και τον ρώτησα για την προέλευση του θρύλου ότι φοράει πάντα δυο ρολόγια. Μου είπε ότι τα επειδή και τα δυο ήταν δώρα από την κόρη του, δεν τα έβγαζε ποτέ. Όταν τελείωσε όμως το δείπνο μου προσέφερε το ένα. Εγώ δεν ήθελα να το δεχθώ, αλλά θύμωσε και το κράτησα. Θα το κρατήσω για όλη μου τη ζωή για να θυμάμαι τη γενναιοδωρία, την ευγένειά του και το τι άνθρωπος ήταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ