aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Δάγκωσε» την Ατλέτικο στο 90’ η Θέλτα (vid)

«Δάγκωσε» την Ατλέτικο στο 90’ η Θέλτα (vid)

Πολύτιμο έδαφος να αυξήσει τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα σε διψήφιο αριθμό έχασε η Ατλέτικο, αφού είδε τη Θέλτα να φρενάρει το σερί της στη Μαδρίτη.

Μπορεί η ομάδα του Σιμεόνε με πρωταγωνιστή τον Σουάρες να έφερε τούμπα το ματς, αλλά στο φινάλε είδε τον Φερέιρα να χτυπάει για το 2-2, στερώντας το 17ο τρίποντο στη La Liga.

Η ομάδα του Βίγκο μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό, όταν ο Μάγιο βρήκε στην περιοχή τον Σάντι Μίνα που με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Όμπλακ για το 1-0.

Πάντως η ομάδα του Σιμεόνε έδειξε να πατάει καλύτερα στη συνέχεια και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στον φινάλε του ημιχρόνου με κοντινή προβολή του Σουάρες. Μάλιστα αυτό ήταν το 15ο γκολ του Ουρουγουανού στο πρωτάθλημα, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του και πάλι στη Μαδρίτη.

Μάλιστα για να το σφραγίσει, ο Σουάρες χτύπησε και πάλι στο ξεκίνημα της επανάληψης, γράφοντας και αυτή τη φορά με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Λόντι το 2-0 για τους «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, παρά τα όσα έκανε ο Σουάρες, η Θέλτα ήταν αυτή που τελικά «δάγκωσε» στο φινάλε. Ακριβώς στο 90’ ο Φερέιρα χτύπησε για την ομάδα του Βίγο, έγραψε το 2-2 και έβαλε φρένο στην ομάδα της Μαδρίτης.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ