aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπρόζοβιτς, ο αντι-Γκάμπι της Ατλέτικο

Μπρόζοβιτς, ο αντι-Γκάμπι της Ατλέτικο

Ηη ζωή δίχως τον Γκάμπι στα τετραγωνικά της μεσαίας γραμμής σκέφτεται η Ατλέτικο, η οποία κινείται για τον αντικαταστάτη του πολύπειρου Ισπανού χαφ -που «ξενιτεύτηκε» στο Κατάρ- έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «Marca», οι «ροχιμπλάνκος» έχουν περάσει από… ακτίνες Χ το «πολυεργαλείο» της Ίντερ και εξετάζουν την πιθανότητα να κινηθούν για τη απόκτησή του.

Το όνομα του 25χρονου μέσου -που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου- είναι υπογραμμισμένο με έντονα γράμματα στη μαδριλένικη λίστα, ωστόσο η Ίντερ έχει «στυλώσει» τα πόδια, καθώς ο τεχνικός των «νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, εμφανίζεται απρόθυμος να αποχωριστεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του.

Την περασμένη σεζόν ο Κροάτης άσος μέτρησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετατρέποντας τις ασίστ σε… δεύτερη φύση του, αφού «σέρβιρε» 9 έτοιμα γκολ, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 4 φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ