aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπουφόν: «Δεν είναι καλή ιδέα να παίξω στην Κροατία»

Μπουφόν: «Δεν είναι καλή ιδέα να παίξω στην Κροατία»

Υπήρξαν πολλά μηνύματα αλληλεγγύης προς τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, από την στιγμή που η εθνική Ιταλίας δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Παραμονή του αγώνα της Μπαρσελόνα με την Γιουβέντους, ο Κροάτης μέσος των Καταλανών, Ιβάν Ράκιτιτς, διαβεβαίωσε ότι εάν μπορούσε, θα έδινε τη θέση του στον Μπουφόν σε αυτό το Μουντιάλ, ενώ ζήτησε εκ των προτέρων και την φανέλα του από την αναμέτρηση:

«Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να σας πω, αλλά αν θα μπορούσα, θα του έδινα τη θέση μου… Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το είδος της κατάστασης, είναι λυπηρό ότι ένας παίκτης όπως αυτός δεν μπορεί να πει αντίο όπως θα ήθελε», είπε ο Ράκιτιτς.

Η απάντηση του Μπουφόν, ήρθε μέσω Twitter: «Φίλε Ράκιτιτς, ως τερματοφύλακας ίσως να μπορούσα να παίξω, αλλά ως μέσος στην Κροατία δεν θα είναι καλή ιδέα: το λέω αυτό για το δικό σας καλό. Η φανέλα μου σε περιμένει», έγραψε ο Μπουφόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ