aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Με το δέκατο φετινό 1-0, στο +9 από τη Ρεάλ πριν από...

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Με το δέκατο φετινό 1-0, στο +9 από τη Ρεάλ πριν από το clásico

Τόσο, όσο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη έπαιξε η Μπαρτσελόνα στο San Mamés απέναντι στην Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε και με το δέκατο φετινό 1-0 έπιασε τους 65 πόντους, εννέα περισσότερους από τη Ρεάλ Μαδρίτης τα οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική.

Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε δύο συνεχόμενες ευκαιρίες, αλλά στην πρώτη ο Τερ Στεγκέν είπε «όχι» στον Ινιάκι και στη δεύτερη ο Γκαρσία σημάδεψε το δοκάρι.

Παρ’ όλα αυτά και κόντρα στην ροή του αγώνα, η Μπαρτσελόνα βρήκε το γκολ με τον Ραφίνια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, και αφού χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να κατακυρωθεί το γκολ, το οποίο αρχικά έχει ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά να γράψει το 2-0 ενώ η Μπιλμπάο βρήκε την πρώτη της φάση μόλις 72′ με τον ερ Στεγκέν και πάλι να νικά τον Μπερενγκέρ.

Ki ενώ φαινόταν ότι η Μπάρτσα θα πάρει τη νίκη με 1-0, σε μια αντεπίθεση της Μπιλμπάο, ο Ινιάκι Γουίλιαμς πετάχτηκε ανάμεσα στο Κρίστενσεν και τον Μπαλντέ, βρέθηκε απέναντι στον Τερ Στεγκέν και τον εκτέλεσε για το 1-1. Το γκολ, ωστόσο ακυρώθηκε, και πάλι με υπόδειξη του VAR, γιατί στην αρχή της φάσης, πίσω από τη σέντρα, ο Μουνιαϊν είχε πάρει την μπάλα με το χέρι σε διεκδίκηση με τον Ντε Γιονγκ.

Στο 90+2′ η Μπάρτσα σώθηκε εκ νέου από την ισοφάριση σε φάση διαρκείας με τους Τερ Στεγκέν, Κουντέ και Κρίστενσεν να διώχνουν τα σουτ των Βάσκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ