aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπέτις: Τιμωρία δύο αγώνων για τη ράβδο στον Χορδάν, κανονικά με οπαδούς σε ουδέτερη έδρα

Μπέτις: Τιμωρία δύο αγώνων για τη ράβδο στον Χορδάν, κανονικά με οπαδούς σε ουδέτερη έδρα

Κάθε άλλο παρά σκληρή ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στη Μπέτις για τη ρίψη αντικειμένου από ανεγκέφαλο οπαδό στον Ζοάν Χορδάν, καθώς θα κληθεί απλά να παίξει σε ουδέτερη έδρα για δύο παιχνίδια, με τους φιλάθλους της κανονικά στις εξέδρες!

Το αρκετά ρευστό και χαλαρό πρωτόκολλο του ισπανικού ποδοσφαίρου επέτρεψε στη Μπέτις να συνεχιστεί το ματς μετά την επίθεση οπαδού της με σιδερένια ράβδο στον Ζοάν Χορδάν και να επικρατήσει τελικά της Σεβίλλης μετά από σχεδόν ένα 24ωρο. Και η απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας για την ποινή της κάθε άλλο παρά αυστηρή είναι για τους Βερδιμπλάνκος, οι οποίοι έγινε γνωστό πως θα κληθούν να παίξουν τα δύο προσεχή παιχνίδια τους σε ουδέτερη έδρα.

Συγκεκριμένα, η RFEF επέβαλε τιμωρία δύο αγώνων στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», που σύμφωνα με τον νόμο δίνει το δικαίωμα στη Μπέτις να μετακινηθεί σε άλλη έδρα εντός Σεβίλλης και να διατηρήσει, μάλιστα, τους φιλάθλους στο πλευρό της. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να επιλέξει το «La Cartuja», δημοτικό στάδιο της πόλης που χρησιμοποίησε και η εθνική Ισπανίας στο περασμένο Euro, αν και οι ιθύνοντές της σκοπεύουν να κάνουν έφεση κατά της αρχικής απόφασης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ