aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπέτις - Σεβίλλη: Συνεχίζεται σήμερα το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Μπέτις – Σεβίλλη: Συνεχίζεται σήμερα το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Μπέτις και Σεβίλλη θα συνεχίσουν σήμερα (16/01, 17:00) από εκεί που σταμάτησαν, το παιχνίδι τους μετά την χθεσινή (15/01) διακοπή εξαιτίας, ρίψης αντικειμένου στον Χορδάν των φιλοξενουμένων.
Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας μεταξύ Μπέτις και Σεβίλλης για το Copa Del Rey στιγματίστηκε από την εγκληματική iενέργεια ενός ανεγκέφαλου, ο οποίος εκτόξευσε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι του Ζοάν Χορδάν.

Η διακοπή συνέβη όταν Μπέτις ισοφάρισε με εκπληκτικό απευθείας χτύπημα κόρνερ του Φεκίρ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Χορδάν της Σεβίλλης δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι από τους οπαδούς της Μπέτις οι οποίοι μετά το 1-1 πέταξαν κι αντικείμενα στους φιλοξενούμενους.

Ετσι, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την διακοπή του αγώνα μετά από τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (16/01) κι έπειτα από νέα συνεδρίαση, αποφασίστηκε η συνέχεια της αναμέτρησης από το λεπτό που ο αγώνας διεκόπη (σ.σ στο 39′), αλλά χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες.

Ο Χορδάν δεν θα μπορέσει να παίξει το υπόλοιπο του αγώνα καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σεβίλλη, θα πρέπει να παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες αφού διαγνώστηκε με τραυματισμό στο κεφάλι, αφού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ