aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπέτις - Μπαρτσελόνα 1-2: Και μαθηματικά στο Champions League!

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: Και μαθηματικά στο Champions League!

Με τον Άλμπα να πετυχαίνει γκολάρα στις καθυστερήσεις και να έχει και ασίστ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μπέτις. Pasillo των φιλοξενούμενων πριν τη σέντρα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από το ξεκίνημά της, η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό. Καλύτερη στην αρχή η Μπαρτσελόνα, με την Μπέτις να ισορροπεί γρήγορα.

Στο 20′ ο νεοεισελθών Ρουί Σίλβα (αντικατέστησε τον τραυματία Μπράβο) πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Αραούχο, με την μπάλα να βρίσκει και την οριζόντια δοκό. Για να έρθει στο 64′ ο Χουάνμι να απαντήσει στα δοκάρια για τους «βερδιμπλάνκος».

Εάν και η Μπέτις ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, εντέλει αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 76′ ο Άλμπα έκανε το γύρισμα, με τον Φάτι να κατεβάζει υπέροχα και να εκτελεί εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα μέσω στατικής φάσης. Συγκεκριμένα, στο 79′ ο Φεκίρ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, με τον Μπάρτρα να πετάγεται και να γράφει με κεφαλιά το 1-1.

Όμως, η Μπαρτσελόνα δεν είχε πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άλμπα με τρομερό διαγώνιο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στους «μπλαουγκράνα» και οδηγώντας τον Τσάβι σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ