aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπενζεμά: Το... μυστήριο γύρω από τον επίδεσμο-σήμα κατατεθέν στο δεξί χέρι

Μπενζεμά: Το… μυστήριο γύρω από τον επίδεσμο-σήμα κατατεθέν στο δεξί χέρι

Σε κάθε γκολ και κάθε πανηγυρικό σφίξιμο της γροθιάς, σε κάθε τηλεοπτικό πλάνο και φωτογραφικό «κλικ», η εικόνα του Καρίμ Μπενζεμά έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τον επίδεσμο στο δεξί του χέρι. Μπορεί συχνά να περνάει απαρατήρητο, αλλά αν καθίσει κανείς να το σκεφτεί και να το παρατηρήσει, θα συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει οπτικό υλικό του Γάλλου φορ από τα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης ή της εθνικής Γαλλίας χωρίς τον προστατευτικό επίδεσμο από το 2019.

Η αιτία δεν κρύβεται πίσω από κάποιο γούρι ή κάποια στυλιστική προτίμηση, αλλά από τον τραυματισμό που υπέστη τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς. Ο Μπενζεμά είχε αποχωρήσει τραυματιάς από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μπέτις με κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, μετά από σύγκρουση με τον Μαρκ Μπάρτρα κι έκτοτε φοράει διαρκώς τον προστατευτικό επίδεσμο, που έχει γίνει πια χαρακτηριστικό… αξεσουάρ του.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Μπενζεμά διατηρεί τον επίδεσμο για να αποφύγει το χειρουργείο, το οποίο θα απαιτούσε να μείνει για δύο μήνες εκτός δράσης. Κι όλως τυχαίως, από εκείνο τον τραυματισμό και τη μέρα που φόρεσε τον εν λόγω επίδεσμο, δεν σταματά να σκοράρει και να ηγείται της Βασίλισσας, ως ο απόλυτος σταρ και διάδοχος του Κριστιάνο Ρονάλντο με 87 γκολ και 28 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες δυόμιση σεζόν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ