aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπενζεμά: «Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Μπενζεμά: «Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 35η φορά στην ιστορία της στέφθηκε χθες (30/4) η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την άνετη επικράτησή της με 4-0 κόντρα στην Εσπανιόλ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της «βασίλισσας» το γιόρτασαν με την ψυχή τους, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο 81ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης σκόραρε το 26ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της LaLiga!

Με μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Γάλλος επιθετικός μοίρασε συγχαρητήρια σε ομάδα και φιλάθλους, χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως την κορυφαία ομάδα του κόσμου, ενώ τόνισε πως οι φετινοί στόχοι δεν τελείωσαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
«Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σκληρή δουλειά στη φετινή σεζόν και στους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Έχουμε κι άλλους στόχους ακόμα! HALA MADRID!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπενζεμά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ