aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπέλιγχαμ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στη Ρεάλ

Μπέλιγχαμ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στη Ρεάλ

Τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης «προβάρει» ο Τζουντ Μπέλιγχαμ! Ο Άγγλος μέσος έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους Μερένγκες για τη μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα και πλέον η μεταγραφή του μοιάζει μια ανάσα μακριά από την ολοκλήρωση.

Το οχυρό… Ντόρτμουντ άλλωστε δείχνει έτοιμο να «πέσει», με την ισπανική ομάδα να έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τους Βεστφαλούς για ένα ποσό που θα αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Αυτού τουλάχιστον υποστηρίζει η «Marca», η οποία παράλληλα προσθέτει πως το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στη Μαδρίτη είχαν πάρει από νωρίς την απόφαση να φουλάρουν για το κλείσιμο της συμφωνίας μόνο μετά το τέλος της Bundesliga, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σεβαστούν τη γερμανική ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Μπέλιγχαμ έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως στους Μερένγκες έχοντας πειστεί από το αγωνιστικό τους πρότζεκτ και αναμένεται να υπογράψει σύντομα συμβόλαιο με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2029.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ