aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Το «Καμπ Νόου» άδειασε χωρίς τον Μέσι

Μπαρτσελόνα: Το «Καμπ Νόου» άδειασε χωρίς τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα μετά από 17 χρόνια και οι θύρες στο «Καμπ Νόου» έμειναν… μισάνοιχτες. Οι Καταλανοί παρουσιάζουν την πιο μέτρια εικόνα τους εδώ και δεκαετίες και οι φίλοι των Μπλαουγκράνα δεν διαθέτουν καν τον έναν και μοναδικό λόγο που θα τους έκανε να γεμίσουν το γήπεδο, να σηκωθούν από τα καθίσματά τους, να τον Αργεντινό μύθο του κλαμπ.

Η αδιαφορία των φιλάθλων μεταφράζεται, πλέον, στον χειρότερο αριθμό προσέλευσης τα τελευταία 20 χρόνια. Αρνητικό ρεκόρ που έσπασε όχι μία, αλλά δύο φορές την τελευταία εβδομάδα. Πρώτα στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά στην πρόσφατη ισοπαλία απέναντι στην Αλαβές, με μόλις 37.228 να κόβουν εισιτήριο για να δουν το σύνολο του Σέρτζι Μπαρτζουάν (ούτε η αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν… βοήθησε).

Δεδομένης της επαναφοράς του 100% στα γήπεδα της Καταλονίας, το νούμερο είναι πρωτόγνωρα χαμηλό με βάση τη συνολική χωρητικότητα των 99.354 φιλάθλων.

Τελευταία φορά που το κοντέρ έπεσε ακόμη χαμηλότερα ήταν σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια πίσω. Στις 11 Νοεμβρίου του 2001, σε ένα 4-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ με σκόρερ τους Σαβιόλα (2), Πουγιόλ και Κλάιφερτ, σεζόν που οι Μπλαουγκράνα του Κάρλες Ρετζάκ τερμάτισαν στην 4η θέση και βγήκαν στα προκριματικά του Champions League. Μπορεί και χειρότερα φέτος;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ