aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Τα δίνει όλα για Μέσι

Μπαρτσελόνα: Τα δίνει όλα για Μέσι

Από τη θεωρία στην… πράξη περνά η Μπαρτσελόνα για να επαναφέρει τον Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου». Σύμφωνα με την καταλανική El Mundo Deportivo, πλέον η επιθυμία για την επιστροφή του Αργεντινού σταρ έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό των προσπαθειών για να γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε το συμβόλαιό του με την Παρί λήγει και παρότι του έχει γίνει πρόταση, ο ίδιος δείχνει πρόθεση να αποχωρήσει.

Ήδη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, έχει συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του «Λέο», Χόρχε Μέσι, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά. Ο Τσάβι παράλληλα έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την επιστροφή του 35χρονου άσου, με τον οποίο έχει και τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ θετικά έχουν εκφραστεί για την προοπτική αυτή και οι παίκτες της ομάδας.

Ένα βασικό εμπόδιο για να γίνει ξανά ο «γάμος» με τον Μέσι είναι το οικονομικό. Ήδη η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει κατά 200 εκατ. ευρώ το κόστος του ρόστερ της και αν προστεθεί σε αυτό και το κασέ του MVP του Μουντιάλ, τα πράγματα δυσκολεύουν. Πάντως και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει δυνατότητα ευελιξίας, καθώς έχουν αποχωρήσει πλέον μεγάλα συμβόλαια, όπως των Πικέ, Γκριεζμάν και Ντεπάι, ενώ ίσως προστεθεί σε αυτά και του Μπουσκέτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ