aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Σέβεται την ιστορία του Κούμαν και τον αφήνει στον πάγκο κόντρα στην Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα: Σέβεται την ιστορία του Κούμαν και τον αφήνει στον πάγκο κόντρα στην Ατλέτικο

Στο παιχνίδι με την Ατλέτικο θα παίξει… την παραμονή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλτ Κούμαν.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα τη καταλανική, Sport, η διοίκηση έλαβε την απόφαση να μην γίνει καμία αλλαγή στο θέμα του προπονητή και η ομάδα να πάει στην επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση, αυτή στο Wanda Metropolitano με τον Ολλανδό στον πάγκο.

Ωστόσο όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ εάν το αποτέλεσμα ή η εμφάνιση της ομάδας δεν είναι καλύτερη από το χθεσινό με την Μπενφίκα και γενικότερα από τα προηγούμενα τότε θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό το διαζύγιο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το σκεπτικό πίσω από την απόφαση αυτή της Μπαρτσελόνα. Φέρεται να έχει προχωρήσει στην λήψη αυτής της απόφασης θέλοντας να σεβαστεί τη σχέση και το «παρελθόν» του Κούμαν με την ομάδα, ως ποδοσφαιριστής, αλλά και να… απαντήσει και στον ίδιο τον Ολλανδό ο οποίος πολλές φορές έχει κάνει λόγο για μη στήριξη από τη διοίκηση κάτι που έχει κάνει το έργο του στην ομάδα αρκετά δυσκολότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ