aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα σε βαθιά κρίση: Έχασε και από τη Ράγιο Βαγιεκάνο που τρελαίνει κόσμο (vid)

Μπαρτσελόνα σε βαθιά κρίση: Έχασε και από τη Ράγιο Βαγιεκάνο που τρελαίνει κόσμο (vid)

Για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν, η Μπαρτσελόνα απέδειξε βρίσκεται στη χειρότερη αγωνιστική κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της συνεχίζοντας τις τραγικές εμφανίσεις, αφού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga, ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο!

Η ομάδα του Ρόναλτν Κούμαν τα βρήκε σκούρα στη Μαδρίτη και έμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ οι μεγάλοι νικητές αναρριχήθηκαν στην 5η θέση με 19 βαθμούς (και ένα ματς περισσότερο)!

Όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, Οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα από τον Μπουσκέτς, την πέταξαν μπροστά στον Φαλκάο, με τον Κολομβιανό να χορεύει τον Πικέ και να κάνει το 1-0 στο 30′. Οι Καταλανοί είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο Στόλε Ντιμιτριέφσκι «έβγαλε» το πέναλτι του Ντεπάι!

Στο άλλο ματς της ίδιας ώρας, η πρωτοπόρος Σεβίλλη στραβοπάτησε στη Μαγιόρκα και «άφησε» δύο πολύτιμους βαθμούς εκτός προγράμματος. Ο Αντόνιο Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 22’, όμως ο Έρικ Λαμέλα ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο 73’. Μάλιστα ο Ζάουμε Κόστα αποβλήθηκε στο 92’, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ