aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: «Τρέλα» για το Clasico Γυναικών, έχουν δοθεί περισσότερα από 70.000 εισιτήρια

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: «Τρέλα» για το Clasico Γυναικών, έχουν δοθεί περισσότερα από 70.000 εισιτήρια

Το «Καμπ Νόου» θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί την ομάδα Γυναικών της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Women Champions League στις 30/03!

Μπορεί να απομένουν περισσότερο από δύο μήνες για την σέντρα στο ματς, ωστόσο οι socios των Καταλανών, αλλά και απλοί φίλαθλοι της ομάδας έχουν ήδη σπεύσει να «κλείσουν» το εισιτήριό τους.

Το ποδόσφαιρο Γυναικών διανύει περίοδο άνθισης και η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη ώστε να αποκτήσει, έστω καθυστερημένα, το κοινό που του αξίζει. Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν ήδη «αγκαλιάσει» την ομάδα Γυναικών του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Women’s International Champions Cup έχουν ήδη δοθεί περισσότερα από 70.000 εισιτήρια! Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος προσέλευσης φέτος (2021/2022) για την ανδρική ομάδα των Μπλαουγκράνα είναι 46.299 εισιτήρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ