aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ψάχνει γήπεδο για το 2023 λόγω των εργασιών στο «Καμπ Νόου»

Μπαρτσελόνα: Ψάχνει γήπεδο για το 2023 λόγω των εργασιών στο «Καμπ Νόου»

Από επίσημα χείλη έγινε πλέον γνωστό πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξει σε άλλο γήπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-2024 λόγω του πρότζεκτ ανακατασκευής. Θα κλείνει τμηματικά και το 2022 το «Καμπ Νόου»…

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν το πλάνο τους το μεσημέρι της Τετάρτης και ανέφεραν ότι η ομάδα θα πρέπει ν’ αγωνιστεί μακριά από το «σπίτι» της για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Βέβαια, θα γίνει προσπάθεια να μην απομακρυνθεί από τα όρια της Βαρκελώνης και να παραμείνει ο σύλλογος στα… δικά του εδάφη. Η ανακατασκευή του «Καμπ Νόου» θα διαρκέσει τέσσερις σεζόν.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 η Μπαρτσελόνα θα παίζει κανονικά στο γήπεδο που θα κλείνει τμηματικά σε ορισμένα σημεία, την αμέσως επόμενη χρονιά η ομάδα θα φύγει τελείως και θα επιστρέψει από το 2024-2025.

Τότε, αλλά και στο πρωτάθλημα του 2025-2026, θα διατίθενται κανονικά θέσεις για το κοινό, όχι όμως σε ολόκληρο το γήπεδο, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ της ανακατασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ