aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Οργιάζουν Mέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ: Ισοφάρισαν το ρεκόρ των 122 γκολ! (vid)

Μπαρτσελόνα: Οργιάζουν Mέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ: Ισοφάρισαν το ρεκόρ των 122 γκολ! (vid)

Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός πως απέκτησαν «συγκάτοικο» στην κορυφή της Primera, έκαναν τον Μέσι και την παρέα του να αγριέψουν για τα καλά.

Την οχτάρα μέσα στη Γαλικία επί της Ντεπορτίβο, ακολούθησε το εμφατικό 6-0 επί της Χιχόν, δύο νίκες που είχαν την υπογραφή της χρυσής τριπλέτας των Καταλανών. 

Στο χθεσινό άλλωστε παιχνίδι ο Σουάρες σημείωσε για δεύτερο σερί ματς τέσσερα γκολ, με τον Νεϊμάρ να προσθέτει δύο και τον Λίο να ανοίγει το σκορ. Οι ΜSN μάλιστα είχαν πετύχει και τα έξι από τα οχτώ τέρματα κόντρα στην Κορούνια και με 12 συνολικά «τεμάχια» σε δύο ματς, πήγαν από τα 110 στα 122 σε 58 ματς για τις διοργανώσεις.

Ισοφάρισαν το απίθανο περσινό ρεκόρ τους, παρ’ ό,τι απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Primera Division, όπως φυσικά κι ο τελικός του Copa del Rey με τη Σεβίλλη. Τέσσερα δηλαδή παιχνίδια ακόμα, στα οποία είναι απλώς αδύνατο να μη βρει δίχτυα κάποιος από τους αστέρες της… αγίας τριάδας των «μπλαουγκράνα».

Οσο για το ποιος από τους τρεις οδηγεί την κούρσα, φυσικά είναι ο Λουίς Σουάρες και μάλιστα με διαφορά έπειτα τα τελευταία του «όργια». Συγκεκριμένα μετράει 53 γκολ, έναντι 40 του Μέσι, με τον Νεϊμάρ να ακολουθεί στα 29.

Απολαύστε τους…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ