aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Οι τραυματισμοί των Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Κουντέ και Αραούχο

Μπαρτσελόνα: Οι τραυματισμοί των Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Κουντέ και Αραούχο

Το διάλειμμα των εθνικών ομάδων μόνο καλά νέα δεν έφερε στον Τσάβι που είδε τους Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Αραούχο και Κούντε να επιστρέφουν τραυματίες.

Ο Καταλανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» συναποφάσισε με το ιατρικό τικ και τον ίδιο τον Ρόναλντ Αραούχο πως θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει την αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα του προσαγωγού του. Θα χρειαστεί να απουσιάσει για 1,5-2 μήνες κι έτσι τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα, θα χάσει και το classico με την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Τσάβι δεν θα είχε στην διάθεσή του για το προσεχές διάστημα ούτε και τον Ζιλς Κουντέ χάνοντας έτσι και δεύτερο κεντρικό αμυντικό, αφού ο Γάλλος τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα επανέλθει.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπολογίζει σύντομα ούτε και στους Ολλανδούς Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, οι οποίοι και οι δύο απέκτησαν πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα, χωρίς η καταλανική ομάδα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ