aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε απέκρουσε τις κατηγορίες για τη σεζόν 2017-18 που ήταν στο τιμόνι της

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε απέκρουσε τις κατηγορίες για τη σεζόν 2017-18 που ήταν στο τιμόνι της

Η υπόθεση Νεγκρέιρα έφερε την Μπαρτσελόνα στη δίνη ενός τρομερού κυκλώνα, με τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων να μη χάνουν την ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους προς τους μπλαουγκράνα κατηγορώντας τους για επηρεασμό των διαιτητών μέσω οικονομικών συναλλαγών και τους τελευταίους που το έκαναν αυτό να είναι εκείνοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων το βράδυ της Κυριακής στο Σαν Μαμές, που βρήκε τους Καταλανούς να αποδρούν με τη νίκη (1-0) και να κρατούν σε απόσταση εννέα βαθμών την δεύτερη της βαθμολογίας, Ρεάλ, με κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν μάλιστα ψεύτικα χαρτονομίσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι υπαινιγμοί τους, για στενές σχέσεις της διοίκησης της Μπαρτσελόνα με την διαιτησία από το 2017 μέχρι το 2019 ήταν σαφείς, με τη μοίρα να φέρνει μάλιστα τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο κάδρο, από τη στιγμή που ο νυν προπονητής της Μπιλμπάο ήταν εκείνος που είχε πανηγυρίσει τον τίτλο της La Liga με την Μπάρτσα τη σεζόν 2017-18.

«Τη σεζόν 2017-18 πήραμε την La Liga με 14 βαθμούς διαφορά και πήραμε και το Copa del Rey με 5-0 επί της Σεβίλλης. Δεν νομίζω ότι χωρά συζήτηση ποια ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνη την περίοδο», ανέφερε κατηγορηματικά ο Βαλβέρδε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό για την τότε ομάδα του εκείνη τη σεζόν.

Ωστόσο, για την ήττα με 1-0 το βράδυ της Κυριακής εξέφρασε τα παράπονά του, καθώς αυτή κρίθηκε σε έναν βαθμό από την απόφαση του VAR να μη μετρήσει γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο φινάλε (είχε ισοφαρίσει σε 1-1) θεωρώντας πως υπήρχε χέρι του Μουνιαΐν στην αρχή της φάσης.

«Φεύγουμε με ένα γλυκόπικρο συναίσθημα από το ματς. Είμαστε μπερδεμένοι γιατί κάναμε πολλά για να το κερδίσουμε παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Στο γκολ της ισοφάρισης είχαμε μια φάση που δεν διέκρινε κανείς στο γήπεδο, ακολούθησαν αρκετές πάσες μέχρι το γκολ, αλλά τελικά ακυρώθηκε επειδή παρενέβη κάποιος με ένα τηλεσκόπιο», δήλωσε ο «Τσινγκούρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ