aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ μένει με λιγότερα χρήματα στο Καμπ Νου

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ μένει με λιγότερα χρήματα στο Καμπ Νου

Την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να φορά ο Ουσμάν Ντεμπελέ και μάλιστα είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές στους μπλαουγκράνα.

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και αυτός άλλωστε είναι ο βασικός λόγος που δεν μπόρεσε να μείνει στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη οι αρχηγοί της ομάδας μένουν με λιγότερα χρήματα, με τον Ζεράρ Πικέ να κάνει την αρχή και τον Τζόρντι Άλμπα να ακολουθεί στο ίδιο μονοπάτι.Ένας εξ αυτών είναι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με σημαντική μείωση αποδοχών. Οι μπλαουγκράνα κάνουν εξορθολογισμό στα οικονομικά τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τα επόμενα χρόνια και πείστηκε να ανανεώσει κάνοντας… σκόντο στα χρήματα που θα λάβει.
Θέλει και εκείνος, λοιπόν, με τη σειρά του να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα να βγει αλώβητη απ’ όλη αυτή την περιπέτεια και γι’ αυτό θα μείνει με λιγότα λεφτά. Οι διοικούντες τον σύλλογο ευελπιστούν τώρα πως θα πάρουν σειρά οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ