aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα πρότεινε νέα μείωση στους μισθούς των παικτών

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα πρότεινε νέα μείωση στους μισθούς των παικτών

Η Μπαρτσελόνα καλείται να μειώσει τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της σχεδόν κατά 2/3, προκειμένου να βγει από την αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Η κρίση της πανδημίας έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα και πλέον η Μπαρτσελόνα οδηγείται σε αδιέξοδο, με τον Τζουάν Λαπόρτα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει όρθια την ομάδα και να μην «πνιγεί» από τα χρέη της.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στην Ισπανία, ο Λαπόρτα πρότεινε στους παίκτες, να πάρουν φέτος το 60% των μισθών και το υπόλοιπο 40% σε δόσεις τα επόμενα χρόνια!

Από την πλευρά τους οι παίκτες δεν έχουν απαντήσει ακόμα στον ισχυρό άνδρα των Καταλανών, αλλά αυτή είναι η τελευταία λύση του συλλόγου, προκειμένου να μπορέσουν να τα βγάλουν εις πέρας τη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ