aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση ο Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπέλε, με τον Ισπανό ρεπόρτερ, Τζέραρντ Ρομέρο, να δηλώνει στο Twitch και την εκπομπή του πως οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Παρότι, ο Γάλλος εξτρέμ έχει αποδειχθεί επιρρεπής στους τραυματισμούς ο καταλανικός σύλλογος τον πιστεύει και θέλει την παραμονή του στο Καμπ Νου.

Αν και η περίπτωσή του δεν φαντάζει ιδιαίτερα εύκολη, καθώς ο ατζέντης του τον προωθεί σε άλλους συλλόγους (στο παρελθόν έχει ακουστεί για τη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), οι Καταλανοί θεωρούν ότι μπορούν να τον πείσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζέραρντ Ρομέρο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ