aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Κίνδυνος μη καταχώρησης των μεταγραφών της εάν δεν μειώσει το μισθολογικό της κόστος

Μπαρτσελόνα: Κίνδυνος μη καταχώρησης των μεταγραφών της εάν δεν μειώσει το μισθολογικό της κόστος

Δεν λένε να σταματήσουν οι «πονοκέφαλοι» στην Μπαρτσελόνα. Τη στιγμή που οι Καταλανοί προσπαθούν να… συνέλθουν από την ιστορική απώλεια του Λιονέλ Μέσι, κινδυνεύουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα τους αποκτήματα.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το «Mundo Deportivo», το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ του «Cadena SER», η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να αποδεσμεύσει παίκτες ή να επαναδιαπραγματευτεί και να μειώσει τους μισθούς ορισμένων, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσει να καταχωρήσει όσους έχει ήδη αποκτήσει. Κι αυτό διότι το μισθολογικό κόστος, το οποίο θα μπορούσε να πληροί έχει φτάσει ήδη στο 100% του.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα κινείται ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση με πρώτους υποψήφιους που θα κληθούν να πληρώσουν το «μάρμαρο» να είναι οι Ουμτιτί και Πιάνιτς, ενώ παίζει γερά και το όνομα του Κουτίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχει αποκτήσει ήδη τους Αγουέρο, Ντεπάι, Έμερσον, Γκαρθία. Ενώ, ο Γιουσούφ Ντεμίρ δεν κινδυνεύει, καθώς θα ενταχθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ