aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Η μοναδική ομάδα με αρνητικό salary cap στην Ισπανία, έχει φτάσει στα -144 εκατομμύρια!

Μπαρτσελόνα: Η μοναδική ομάδα με αρνητικό salary cap στην Ισπανία, έχει φτάσει στα -144 εκατομμύρια!

Το δύσκολο έργο που έχει ο Ζοάν Λαπόρτα για να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα σε οικονομική ευημερία αποτυπώνεται στα νούμερα που έκανε γνωστά η La Liga.
Ως γνωστόν, στην Ισπανία υπάρχει όριο στα μισθολόγια κάθε συλλόγου, κάτι σαν το salary cap του ΝΒΑ, με τους Καταλανούς να αποτελούν τη μοναδική ομάδα με αρνητικό πρόσημο: Συγκεκριμένα, στα… -144 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μπάρτσα είναι η μοναδική ομάδα στις δύο μεγάλες κατηγορίες της χώρας με αρνητικό ισολογισμό, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εντυπωσιακό πλεόνασμα 739 εκατομμυρίων!

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλαουγκράνα» έλαβαν δάνειο άνω του μισού δισεκατομμυρίου προκειμένου να… κλείσουν τρύπες και να ενισχυθούν τον Ιανουάριο με παίκτες όπως ο Τόρες, ο Τραορέ, ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Άλβες, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμα τραγική και οι ιθύνοντες του κλαμπ έχουν μπόλικα να κάνουν προκειμένου να υπάρξει βελτίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ