aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Η επικοινωνία Λαπόρτα - Τσάβι έδωσε... τροφή για σενάρια

Μπαρτσελόνα: Η επικοινωνία Λαπόρτα – Τσάβι έδωσε… τροφή για σενάρια

Επικοινωνία με τον προπονητή της Αλ Σαντ, Τσάβι είχε μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, με την είδηση αυτή να δίνει τροφή για σενάρια.

Όπως ανέφερε η «Mundo Deportivo», ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» επικοινώνησε με τον Τσάβι και συνομίλησαν για το θέμα του προπονητή.

Ο Λαπόρτα τον ενημέρωσε για την απόφασή του να παραμείνει ο Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών με το ρεπορτάζ, ωστόσο, να επισημαίνει πως «η επαφή αυτή έχει ξεχωριστή σημασία, με δεδομένο πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν ψυχρανθεί το καλοκαίρι».

Επίσης, στο δημοσίευμα τονίζεται πως «τόσο ο Λαπόρτα όσο και ο Τσάβι παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από την επαφή» ανακτώντας, όπως επισημαίνεται, μία σχέση που ήταν πάντα εξαιρετική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ