aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα για γέλια και για κλάματα έμεινε στο μηδέν με την Καντίθ

Μπαρτσελόνα για γέλια και για κλάματα έμεινε στο μηδέν με την Καντίθ

Από να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτή την τραγωδία της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, που κουνάει μαντήλι μια και καλή, τα κατάφερε ξανά! Οι Καταλανοί έμειναν στο μηδέν στην έδρα της παλικαρίσιας Καντίθ και πλέον το κλίμα είναι χειρότερο από ποτέ, την στιγμή που η κορυφή μοιάζει άπιαστο όνειρο και ας είναι νωρίς.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και να είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν καμία σε γκολ. Τα πράγματα ήταν που ήταν στραβά στο ματς, ήρθε και η αποβολή του Φρένκι ντε Γιονγκ στο 65′ να δώσει το τελικό χτύπημα.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα είδαν ως ευκαιρία το ότι η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10, αλλά η πίεσή τους δεν έφερε αποτέλεσμα. Έτσι έφτασαν τους 6 βαθμούς, με την ομάδα των Πικέ, Μποσκέτς και Ντεπάι να φτάνει μόλις του εννιά.

Κάντιθ (Αντόνιο Θερβέρα): Λεντέσμα, Καρσελέν (79’ Ακάπο), Τσουστ, Χαρογιάν, Εσπίνο, Χιμένεθ (46’ Σάντσεθ), Φάλι (40’ Γιόνσον), Αλαρκόν, Αρθαμένδια (57’ Περέα), Σομπρίνο, Νεγρέδο (57’ Λοθάνο)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ (80’ Πουτς), Γκάβι (73’ Νίκο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ντεμίρ (46’ Ρομπέρτο), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ (67’ Κουτίνιο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ