aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Έχει «δεμένο» τον Ανσού Φάτι

Μπαρτσελόνα: Έχει «δεμένο» τον Ανσού Φάτι

Με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι, στην Μπαρτσελόνα θα έτρεμαν στην ιδέα να δουν και τον Ανσού Φάτι να παίρνει το δρόμο της εξόδου. Το συμβόλαιο του 18χρονου επιθετικού λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά σύμφωνα με τη Sport ο νεαρός άσος είναι «δεμένος».

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, η «Μπάρτσα» διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης στο συμβόλαιο του παίκτη για δύο χρόνια (ως τις 30 Ιουνίου του 2024), αρκεί να ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή ως τις 15 Ιουνίου 2022. Παράλληλα, βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, το κλαμπ πρέπει να πληρώσει στον παίκτη 55.500 ευρώ ως τις 31 Οκτωβρίου για την αναγνώριση του δικαιώματος μονομερούς ανανέωσης.

Ήδη, σύμφωνα με τη Sport, η Μπαρτσελόνα έχει καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στον Φάτι, ωστόσο δεν μένει εκεί. Θέλοντας να δείξει στον παίκτη πως στηρίζει πολλά πάνω του, συζητά για επέκταση συμβολαίου ανεξάρτητη από το δικαίωμα για μονομερή επέκταση, προκειμένου να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και ο ίδιος. Ήδη οι επαφές με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Φάτι, που κληρονόμησε το «10» του Μέσι, περιορίστηκε πέρσι σε 10 εμφανίσεις με 5 γκολ (πρόπερσι είχε 8 τέρματα σε 31 ματς), καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία. Πλέον έχει ξεπεράσει την περιπέτειά του, αλλά χρειάζεται λίγο καιρό για να μπει στους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ