aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτομέου – «Εξετάσαμε την περίπτωση Εμπαπέ το 2017»

Μπαρτομέου – «Εξετάσαμε την περίπτωση Εμπαπέ το 2017»

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου σε συνέντευξη του στην καταλανική τηλεόραση ανέφερε πως το καλοκαίρι του 2017 είχαν εξετάσει την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ πριν καταλήξουν στον Μούσα Ντεμπελέ.

Ακόμα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε διεξοδικά στην υπόθεση αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι λέγοντας πως δεν ήταν καλή η απόφαση του Λεονέλ Μέσι να αποχωρήσει, ενώ έκανε τα πάντα για να μπορέσει να του αλλάξει γνώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου:

«Εξετάσαμε τη μεταγραφή του Εμπαπέ το καλοκαίρι του 2017, αλλά οι ειδικοί μας προτίμησαν τον Ντεμπελέ»

«Δεν ήταν καλή η απόφαση του Λεονέλ Μέσι να αποχωρήσει. Πάλεψα πολύ για να τον πείσω να μείνει. Ήταν μια εποχή που ήθελε να φύγει από το κλαμπ και μου είπε ότι δεν ήξερε, όμως, που ήθελε να πάει. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να μεταγραφεί σε έναν αντίπαλο της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστορία του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι μοναδική και θα ήθελα να έχει αποσυρθεί εδώ. Η περίπτωσή του δεν έχει να κάνει με αυτές των Φίγκο, Ριβάλντο, Νεϊμάρ. Μία από τις τεράστιες προσπάθειές μου ως προέδρου της Μπαρτσελόνα ήταν να συνεχίσει ο Μέσι στο σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ