aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαπέ - «Equipe»: «Η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση για την απόκτησή του»

Μπαπέ – «Equipe»: «Η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση για την απόκτησή του»

«Βόμβα» από την «Equipe», η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κάνει κίνηση για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος παρουσιάζεται ανοιχτός από το γαλλικό μέσο στο να ακούσει την προσφορά των Μπλαουγκράνα.

Την απόλυτη έκπληξη με την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ προσπαθεί να κάνει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Equipe»! Ο μέχρι πρότινος διαρκής μεταγραφικός πόθος΄και κατά μεγάλη πιθανότητα επόμενος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται να δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πρόθυμος να ακούσει την πρόταση που έχει να του κάνει ο σύλλογος.

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Τζουάν Λαπόρτα και η πλευρά των Μπλαουγκράνα κοστολογούν χαμηλότερα τη συνολική πρόταση για τον Κιλιάν Μπαπέ απ’ ό,τι για τον δικό τους αρχικό στόχο, τον Έρλινγκ Χάαλαντ και με δεδομένη την οικονομική ενίσχυση από το δάνειο της Goldman Sachs ύψους 595 εκατομμυρίων ευρώ συν τη συμφωνία με τη «Spotify», δηλώνουν πεπεισμένοι ότι μπορούν να προσφέρουν στον Γάλλο στράικερ μία πρόταση κοντά στα «θέλω» του.

Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει ότι η Μπαρτσελόνα γνωρίζει ότι ο παίκτης έχει σε προτεραιότητα τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, η πρόθεση του Μπαπέ να ακούσει την πρόταση των Μπλαουγκράνα υποδηλώνεται ως απόδειξη πως ακόμα δεν έχει υπογράψει σε κανέναν σύλλογο και δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν στο πλήρες δημοσίευμα με την έντυπη έκδοση της γαλλικής εφημερίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ