aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Θέλει να κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της αποκτώντας τον Πέδρι

Μπάγερν: Θέλει να κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της αποκτώντας τον Πέδρι

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να εντάξει στο ρόστερ της τον Πέδρι της Μπαρτσελόνα, με έναν υπέρογκο μισθό. Οι Βαυαροί βλέποντας την οικονομική στενότητα της Μπαρτσελόνα, αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Πέδρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», η Μπάγερν επιθυμεί να κάνει τον 18χρονο Ισπανό αστέρα, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Golden Boy για το 2021, την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας, θα επιδιώξουν να ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει για τον Λούκας Ερνάντεθ πριν από δύο χρόνια.

Στόχος τους είναι να καταθέσουν επίσημη πρόταση είτε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είτε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να ταράξει τα μεταγραφικά νερά με την απόκτηση του «βιονικού» Πέδρι. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός έβαλε πρόσφατα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, το οποίο θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 1 εκατομμύρια ευρώ, συν αύξηση των αποδοχών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ