aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Δεν αγοράζει τον Χάμες από τη Ρεάλ

Μπάγερν: Δεν αγοράζει τον Χάμες από τη Ρεάλ

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποχαιρετά το Μόναχο μετά το πέρας του διετούς δανεισμού του από τη Ρεάλ στην Μπάγερν. Οι Βαυροί ανακοίνωσαν ότι δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, ύψους 42.000.000 ευρώ, του 27χρονου Κολομβιανού μέσου από τους μερένγκες.

Ήταν ο ίδιος ο Νοτιοαμερικανός που ζήτησε από την πρωταθλήτρια Γερμανίας να μην προχωρήσει στην αγορά του, όπως υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε:

“Ο Χάμες ήταν μαζί μου και μου είπε σε μια προσωπική συζήτηση που είχαμε ότι θα ήθελε να μην ενεργοποιήσει η Μπάγερν την οψιόν αγοράς του από τη Ρεάλ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είχε νόημα να προχωρήσουμε. Θέλει να παίζει συνέχεια. Εδώ δεν μπορούμε να του το εγγυηθούμε αυτό”.

O Ροντρίγκες επιστρέφει στη Μαδρίτη, αλλά για να φύγει ξανά καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας; Η Νάπολι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε pole position για την απόκτησή του.

Το “δυνατό χαρτί” των παρτενοπέι ηχεί στο όνομα του προπονητή τους, Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίον ο Χάμες Ροντρίγκες συνεργάστηκε στη Ρεάλ. Ενδιαφέρον έχουν δείξει, βέβαια, τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγύρισε με την Μπάγερν δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Γερμανία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ