aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑβέβαιο το μέλλον του Μπενζεμά στην Ρεάλ αν αποκτηθούν Μπαπέ και Χάαλαντ

Αβέβαιο το μέλλον του Μπενζεμά στην Ρεάλ αν αποκτηθούν Μπαπέ και Χάαλαντ

Οι «μερένγκες» έχουν συνδεθεί τελευταία με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είναι περιζήτητος στην Ευρώπη μιας και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τους Γερμανούς, έχοντας σημειώσει 80 γκολ σε 79 αγώνες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ».

Από την άλλη η Ρεάλ διαθέτει στο ρόστερ της ήδη έναν επιθετικό ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και την οδηγεί σε επιτυχίες και τίτλους. Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος έχει σκοράρει 24 φορές σε 28 αγώνες, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο 34χρονος επιθετικός ωστόσο, σύμφωνα με την «AS», έχει αρχίσει και κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στους Μαδριλένους, μιας και θεωρεί πως τόσο με τον απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, με τον οποίο η Ρεάλ έχει δώσει ήδη τα χέρια, όσο και με την πιθανή ένταξη του Έρλινγκ Χάαλαντ, θα χάσει τη θέση του από το βασικό σχήμα.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες ο Γάλλος διεθνής είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ και του ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ, σε περίπτωση που ο Χάαλαντ τελικά φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας». Αλλωστε έχει τονίσει επανειλημμένες φορές ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί αποκλειστικά με τον Κιλιάν Μπαπέ στην κορυφή της επίθεσης των «μερένγκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ