aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑτλέτικο - Βιγιαρεάλ 2-2: Η πρωταθλήτρια σώθηκε με freak αυτογκόλ στο 95'

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ 2-2: Η πρωταθλήτρια σώθηκε με freak αυτογκόλ στο 95′

Η Βιγιαρεάλ έκανε τεράστιο δώρο στην Ατλέτικο, με τον Μαντί να κάνει με αυτογκόλ το 2-2 στο 90+5′ και να γλιτώνει τους ροχιμπλάνκος από τη βέβαιη ήττα στην 3η αγωνιστική της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ αυτοκτόνησε και τελικά απέδρασε από το “Wanda Metropolitano” με έναν βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο, μετά το αυτογκόλ του Αϊσά Μαντλί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για την 3η αγωνιστική της La Liga.

Οι ροχιμπλάνκος είχαν τα ηνία του αγώνα, αλλά η Βιγιαρεάλ είχε κλείσει καλά τους χώρους, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 52′ με τον Τριγκέρος, με την ομάδα της Μαδρίτης να απαντά στο 56′ με τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Το κίτρινο υποβρύχιο βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Ντανζουμέ να κάνει στο 74′ το 2-1. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη, μέχρι που ο Μαντί πέταξε το τρίποντο με αυτογκόλ, γλιτώνοντας παράλληλα τους ροχιμπλάνκος από βέβαιη ήττα.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Eρμόσο, Κόκε, Τρίπιερ, Γιορέντε, Λεμάρ, Καράσκο, Κορέα, Σουάρες

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Μαντί, Εστουπινιάν, Πίνο,Τριγκέρος, Καπού, Μορένο, Μορένο, Ντιά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ