aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑτλέτικο: Ο Σουάρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του - «Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν» (vid)

Ατλέτικο: Ο Σουάρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του – «Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν» (vid)

Ο Λουίς Σουάρες δημοσίευσε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Ατλέτικο, από την οποία αποχώρησε έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανακοίνωσε κι επίσημα το τέλος του από την Ατλέτικο ύστερα από μία διετία. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν ήθελαν να παρατείνουν τη συνεργασία με τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό κι έτσι αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Σουάρες αποκτήθηκε από την Ατλέτικο το 2020 και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια την περυσινή σεζόν, μιας και πέτυχε 34 γκολ σε 83 αγώνες.

«Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν στις φωτογραφίες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στοργή του καθενός σας, από την πρώτη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τους συμπαίκτες μου, που πάντα με αντιμετώπιζαν σαν έναν από αυτούς, αλλά και όλο το προσωπικό που εργάζεται μέρα με τη μέρα με πολλές θυσίες, ώστε όσοι παίζουμε να τα έχουμε όλα.

«Ειδικά σε αυτούς τους μεγάλους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη κάθε λεπτό. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα με την Ατλέτικο, είναι κάτι ανεξήγητο και κάτι παραπάνω από ένα στόχο που επιτεύχθηκε. Αποχαιρετώ τους πάντες, περήφανος γι΄ αυτά τα υπέροχα χρόνια και χαρούμενος που με εμπιστεύτηκαν. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Λουίς Σουάρες στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ