aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑτλέτικο: Ο Ναουέλ Μολίνα της Ουντινέζε πρώτος μεταγραφικός στόχος του Σιμεόνε

Ατλέτικο: Ο Ναουέλ Μολίνα της Ουντινέζε πρώτος μεταγραφικός στόχος του Σιμεόνε

Για την απόκτηση του 24χρονου μπακ της Ουντινέζε, Ναουέλ Μολίνα, αναμένεται να κινηθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο νεαρός Αργεντίνος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον συμπατριώτης του, Τσόλο Σιμεόνε, με τον 52χρονο προπονητή να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και τον περασμένο Γενάρη.

Ο Μολίνα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, «μετρώντας» 37 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ, ενώ η Ουντινέζε του έχει εξασφαλίσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε κάποιον εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων . Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ