aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆσφαιρη η Μπιλμπάο στην επιστροφή του Βαλβέρδε

Άσφαιρη η Μπιλμπάο στην επιστροφή του Βαλβέρδε

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) συνδύασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε την επιστροφή του στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του -παρότι ανώτερη (είχε και δοκάρι)- έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Μαγιόρκα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Βάσκοι άρχισαν να… σφυροκοπούν την αντίπαλη εστία από το ξεκίνημα. Ο Βιγιαλίμπρε προειδοποίησε στο 3′, για να έρθει στο 9′ ο Βέσγκα να στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι με σουτ από το όριο της περιοχής. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνέχισε να απειλεί, με τον Ραΐκοβιτς να βάζει το «στοπ» στον Μπερενγκέρ σε τετ-α-τετ που είχαν στο 20′. Ακόμα δύο καλές στιγμές για την Μπιλμπάο στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τους Βιγιαλίμπρε (43′) και Μουνιαΐν (44′), οι οποίες όμως δεν έφεραν το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, η Μπιλμπάο συνέχισε να ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή. Σημαντικότερη ευκαιρία της το σουτ του Γκουρουθέτα από πλεονεκτική θέση στο 82′, με τον Ραΐκοβιτς να έχει και πάλι τη λύση. Έτσι, το παιχνίδι παρέμεινε χωρίς σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ