aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«As»: Βαθμολόγησε την απόδοση του Μπενζεμά στο Clasico με 0/10!

«As»: Βαθμολόγησε την απόδοση του Μπενζεμά στο Clasico με 0/10!

Ιδιαίτερα «σκληρή» ήταν η κριτική των Mέσων της Μαδρίτης προς τον Καρίμ Μπενζεμά για την απόδοση του στο Clasico, όπου η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-1 από την Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Η διαφορά των δυο ομάδων αυξήθηκε στους 12 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα ΜΜΕ της Μαδρίτης να αποδίδουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αγωνιστική εικόνα του αρχηγού της «Βασίλισσας».

Συγκεκριμένα, η «As» βαθμολόγησε την απόδοση του Μπενζεμά με 0/10 (!) γράφοντας: «Πάλι αόρατος. Τίποτα. Είναι… χιλιόμετρα μακριά από τις καλές εμφανίσεις που του χάρισαν την Χρυσή Μπάλα. Τον βλέπουμε χωρίς ρυθμό, αργό. Αν η Ρεάλ κερδίσει ξανά τον Μπενζεμά, τότε θα έχει ξανά έναν θησαυρό. Βαθμολογία: 0/10», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το 0/10 ήταν η χειρότερη βαθμολογία που πήρε κάποιος παίκτης μεταξύ των όσων αγωνίστηκαν και στις δυο ομάδες. Ωστόσο, η «As» ήταν σκληρή και για τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ αφού βαθμολόγησε με «2» τους Λούκα Μόντριτς και Ντάνι Καρβαχάλ και με «3» τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Φερλάν Μεντί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ