aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπορρίπτει η La Liga κάθε σκέψη για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Απορρίπτει η La Liga κάθε σκέψη για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Απόλυτα αρνητική είναι η La Liga απέναντι στην πρόταση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Σε ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων τονίζει ότι δεν πρόκειται να εξετάσει διαφοροποιήσεις στο σύστημα διεξαγωγής, «… το οποίο υπήρξε επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια».

«Θα ήταν ανεύθυνη οποιαδήποτε τροποποίηση, ή ακόμη και η προσέγγισή της, καθώς θα δημιουργούσε αβεβαιότητα σε άλλα αθλήματα και το μη επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στα οποία η La Liga συνεισφέρει ετησίως 125 εκατ. ευρώ», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της La Liga, η οποία υπενθυμίζει ότι έχει καλέσει σε συνεργασία την ομοσπονδία για θέματα όπως η βελτίωση του VAR το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η υιοθέτηση κοινής στρατηγικής απέναντι στο εγχείρημα της European Super League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ