aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπολογήθηκε ο αδελφός του Μέσι: «Έκανα πλάκα, ζητώ συγγνώμη από όλους»

Απολογήθηκε ο αδελφός του Μέσι: «Έκανα πλάκα, ζητώ συγγνώμη από όλους»

Ο Ματίας Μέσι, αδελφός του Λιονέλ, σε χθεσινό ποστάρισμά του στα social εξαπέλυσε επίθεση προς την Μπαρτσελόνα και τον πρόεδρό της, Ζοάν Λαπόρτα.

Ωστόσο, με νέα ανάρτησή του τα γύρισε, απολογήθηκε και τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην οικογένειά του.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μετά από όσα είπα στα social media. Ήμουν μόνος μαζί με τον γιο μου και κάτι φίλους και κάναμε πλάκα.

Πώς γίνεται να σκεφτώ κάτι τέτοιο για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της; Τον σύλλογο που μας έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά μου και στον Λέο;

Για μας, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη σε όλους, ειδικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω λογαριασμό μόνο στο Instagram».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ