aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑποχωρήσεις και μία μεγάλη μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αποχωρήσεις και μία μεγάλη μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης

Με τον Κάρλο Αντσελότι να επιστρέφει στον πάγκο μετά από μια εξαετία, στη Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν πίσω τους την κακή σεζόν 2020/21 και κοιτάζουν το μέλλον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πάκο Γκονθάλεθ, τα… κουκιά είναι μετρημένα για τους «μερένγκες». Δυνατότητα για πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν υπάρχει, ωστόσο είναι αναγκαίο να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μειωθεί το δυναμικό, που φτάνει τους 33 ποδοσφαιριστές.

«Δεν υπάρχει προσφορά για κανέναν, ούτε για τον Αζάρ», τόνισε ο Ισπανός, που εξήγησε πως «εκτός του Ράμος, που θα φύγει, και ο Βαράν θα μπορούσε να αποχωρήσει με ένα ποσό της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ίσκο επίσης ψάχνει ομάδα, ενώ άγνωστο είναι το τι θα γίνει με Μαρσέλο και Μπέιλ.

Ο Γιόβιτς είναι προς δανεισμό, όπως και οι Ντίαθ, Κούμπο, Έντεγκααρντ, την ώρα που η Ρόμα θέλει τον Μπόρχα Μαγιοράλ αλλά δεν έχει τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται. Ο δε Θεμπάγιος δεν θέλει να πάει πάλι δανεικός. Μιλά με την Μπέτις, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα.

Για αγορές, η Ρεάλ θα κάνει μία και… μεγάλη, τον Αύγουστο, αρκεί να έχει πουλήσει μέχρι τότε. Αλλιώς θα έχει χρέος. Εμπαπέ και Χάαλαντ δεν γίνεται να έρθουν μαζί. Για τον Γάλλο πάντως, η Ρεάλ θα μπορούσε να δώσει 200 εκατ. ευρώ αν χρειαζόταν για να τον αγοράσει από την Παρί Σεν Ζερμέν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ