aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σουάρες

Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σουάρες

Το συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι ροχιμπλάνκος δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Μάλιστα η ίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης με μια ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές και την νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Σουάρες τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 13 φορές, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

Έτσι, στο ματς απέναντι στη Σεβίλλη ο Σουάρες θα αποχαιρετήσει το Wanda Metropolitano. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θέλει να αγωνιστεί στο MLS και πλέον έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρα του που θα ήθελε ιδανικά να είναι στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ