aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπίθανη ανατροπή της Μπιλμπάο επί της Ατλέτικο και έφυγε για… κούπα! (vid)

Απίθανη ανατροπή της Μπιλμπάο επί της Ατλέτικο και έφυγε για… κούπα! (vid)

Πάτησε την Ατλέτικο και έφυγε για τελικό με Ρεάλ η Μπιλμπάο! Η ομάδα του Μαρθελίνο επικράτησε με ανατροπή (1-2) των Μαδριλένων και ψάχνει στον τελικό την δεύτερη σερί κούπα της.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποιο τέρμα, με τον Σιμόν στο 62’ να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της εστίας του αφού βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Άλβαρεζ στο 77’ με κεφαλιά έγραψε το 1-1 για την Μπιλμπάο, η οποία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο 81’ με τον Νίκο Γουίλιαμς, κάνοντας το 2-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το μοναδικό που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με την Ατλέτικο να τελειώνει με δέκα λόγω αποβολής του Χιμένες στις καθυστερήσεις, με την ομάδα του Μαρθελίνο να πηγαίνει στον τελικό όπου την περιμένει η «βασίλισσα»!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ