aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Απέρριψε 50.000.000 ευρώ της Ρεάλ για Αλάμπα η Μπάγερν»!

«Απέρριψε 50.000.000 ευρώ της Ρεάλ για Αλάμπα η Μπάγερν»!

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» εισέπραξε η Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθεια που έκανε για την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα από τη Μπάγερν Μονάχου, έχοντας προσφέρει 50 εκατ.ευρώ. 

Ο Ελβετός μπακ/χαφ των Βαυαρών ήταν από αυτούς στους οποίους η Ρεάλ είχε δώσει προτεραιότητα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως, η κίνηση που έγινε από τους «μερένχες» δεν έπιασε τόπο.

Μέσω της στήλης του στην «AS», ο ειδικός στα θέματα μεταγραφών στο ισπανικό ποδόσφαιρο και συνεργάτης του «SkySports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αποκάλυψε πως ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, είχε αρκετές συναντήσεις με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Νταβίντ Αλάμπα, Τζορτζ, όμως, η προσφορά των 50 εκατομμυρίων απορρίφθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο γερμανικός σύλλογος αξιώνει τουλάχιστον 80 εκατ.ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, τον οποίο όμως θέλει στο δυναμικό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ