aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Ο Αζάρ θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής φέτος»

Αντσελότι: «Ο Αζάρ θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής φέτος»

Ο Εντέν Αζάρ κάθησε στον πάγκο των αναπληρωματικών, στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερία με 2-1, αλλά στο 58ο λεπτό, ο Κάρλο Αντσελότι, αποφάσισε να τον ρίξει στον αγώνα, στην θέση του Ορελιέν Τσουαμενί.

Αναφερόμενος στον Βέλγο μεσοεπιθετικό, ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων, σχολίασε: «Δεν ξέρω, πρέπει να σκεφθώ, εάν ο Αζάρ θα παίξει ως πλέι μέικερ. Πρέπει να έχουμε κατά νου, ότι στον Βίνι αρέσει πολύ να παίζει στην πτέρυγα. Στο ματς με την Αλμερία έψαξε πολύ τον δεξιό κεντρικό αμυντικό, όπου οι χώροι ήταν πολύ μικροί. Ο Αζάρ ήταν καλός όταν μπήκε, προπονήθηκε καλά και νομίζω ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής, αυτήν την σεζόν».

Σε τρεις σεζόν με τους «μερένχες», ο διεθνής Βέλγος άσος (120 συμμετοχές/33 γκολ) έχει παίξει σε μόλις 67 αγώνες και μετρά έξι γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιο του, λήγει τον Ιούνιο του 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ