aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Ο Αζάρ πρέπει να προπονείται καλά και να έχει πίστη ότι θα παίξει»

Αντσελότι: «Ο Αζάρ πρέπει να προπονείται καλά και να έχει πίστη ότι θα παίξει»

Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σαχτάρ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, αναφέρθηκε στον Εντέν Αζάρ ο οποίος δεν έχει καταφέρει τον επιθυμητό για εκείνον χρόνο συμμετοχής επί ημερών του Ιταλού τεχνικού.

Ο Αντσελότι τον προέτρεψε να προπονείται καλά για να έρθει η στιγμή να παίξει, ενώ αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Εντέν Αζάρ: «Να προπονείται καλά και να έχει πίστη ότι θα έρθει η στιγμή να παίξει. Ποιος πίστευε ότι Μαριάνο θα ερχόταν; Ήρθε και πήρε το πλεονέκτημα από αυτό. Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο Αζάρ και όσοι δεν παίζουν ή παίζουν λιγότερο».

Για τον Γκάρεθ Μπέιλ: «Έχει δείξει την πίστη του. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Μπορεί να δουλέψει με εμάς πριν από το παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η εθνική του ομάδα τον χρειάζεται αργότερα, θα αξιολογηθεί εκεί αν μπορεί να παίξει. Αν έχει επανέλθει, είμαστε χαρούμενοι που θα παίξει, γιατί θα έχει επιστρέψει με περισσότερο ρυθμό».

Για το πως είναι η ομάδα του: «Πολύ καλά. Ξέρουμε τους αντιπάλους μας πολύ καλά. Σημαίνει πολλά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σε σημαντική στιγμή στον όμιλο. Από το να κερδίσεις στο να χάσεις αύριο, αλλάζει πολλά. Αν χάσουμε, πρέπει να κερδίσουμε τα άλλα δύο, το να κερδίζουμε δεν μας αλλάζει πολύ στον στόχο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ