aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Η Βαλένθια λέει ότι κλέψαμε, αλλά εμείς κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Αντσελότι: «Η Βαλένθια λέει ότι κλέψαμε, αλλά εμείς κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Σε ένα παιχνίδι που οι Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους ήταν ξανά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, η Ρεάλ επικράτησε με 4-1 της Βαλένθια. Ωστόσο, στο ημίχρονο της αναμέτρησης κι ενώ οι «μερένγκες» ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με πέναλτι του Μπενζεμά, οι «νυχτερίδες» ξέσπασαν μέσω Twitter χρησιμοποιώντας το Casa Del Papel και τις γνωστές ληστείες του σίριαλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου για τα παράπονα των φιλοξενούμενων, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

«Η Βαλένθια χρησιμοποίησε την λέξη “κλεψιά” στο επίσημο λογαριασμό της; Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω για αυτό. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την νίκη. Το πέναλτι που κερδίσαμε μας βοήθησε στο να ανοίξουμε το σκορ, αλλά παίξαμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από πλευράς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ