aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι για την επίθεση σε Κούμαν: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για εκείνον»

Αντσελότι για την επίθεση σε Κούμαν: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για εκείνον»

Για την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά το Clasico μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του στον συνάδελφο του.

Με 2-1 ηττήθηκε στο «Καμπ Νου» από την Ρεάλ στο EL Clasico, η Μπαρτσελόνα σε αγώνα για την 10η αγωνιστική της La Liga. Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» επιτέθηκαν φραστικά με βρισιές και προσβολές στον Ρόναλντ Κούμαν, για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την μέτρια εικόνα της ομάδας.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση που του έγινε στάθηκε στο πλευρό του συναδέλφου του, καταδικάζοντας τα φαινόμενα αυτά. «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για εκείνον, δεν θα έπρεπε να το βιώσει. Είναι άνθρωπος που απλά κάνει το επάγγελμα του προπονητή Η έλλειψη σεβασμού είναι σοβαρό πρόβλημα της κοινωνίας μας. Δεχόμαστε την κριτική, όχι όμως την έλλειψη σεβασμού. Όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μάθει ότι για να σε σέβεται κάποιος, πρέπει να σέβεσαι κι εσύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά το συμβάν η Μπαρτσελόνα είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η Μπαρτσελόνα εκφράζει δημόσια τις βίαιες και περιφρονητικές ενέργειες εις βάρος του προπονητή μας, ενώ αποχωρούσε από το Καμπ Νόου. Ο σύλλογος θα πάρει μέτρα ασφαλείας και πειθαρχικά μέτρα, ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά».

Από την πλευρά του ο Κούμαν αναφερόμενο στο περιστατικό τόνισε ότι δεν φοβήθηκε: «Δεν φοβήθηκα όταν έφυγα από το γήπεδο. Ήμουν με τη σύζυγό μου και με δύο άτομα πίσω που τραβούσαν εικόνες για ένα ντοκιμαντέρ. Δεν φοβόμουν. Σκέφτηκα αρχικά να αφήσω το αμάξι αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση, για μένα είναι κοινωνικό πρόβλημα. Είναι άτομα που έχουν έλλειμμα παιδείας και δεν ξέρουν από κανόνες και αξίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ