aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι για Μπέλινγκχαμ: «Εξαιρετικός παίκτης, αλλά προτιμώ τους δικούς μου»

Αντσελότι για Μπέλινγκχαμ: «Εξαιρετικός παίκτης, αλλά προτιμώ τους δικούς μου»

Ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στον κόσμο, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ , διανύει όπως όλα δείχνουν την τελευταία του χρονιά στην Ντόρτμουντ και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Κάρλο Αντσελότι, πάντως, δεν «μασάει» από αυτά τα σενάρια, βάζοντας με τον τρόπο του «στοπ» στα δημοσιεύματα που συνδέουν τον 19χρονο με τους μερένγκες.

«Υπάρχουν πολλοί νεαροί, όπως ο Έντσο Φερνάντες, πολλοί εξαιρετικοί μέσοι που βγαίνουν. Ο Μπέλινγκχαμ είναι ένας από αυτούς, αλλά προτιμώ τους δικούς μου, που είναι πολύ καλοί, πάνω απ’ όλα οι νέοι, όπως ο Βαλβέρδε, ο Καμαβινγκα ή ο Τσουαμενί. Έχουμε ένα σωρό νεαρούς», είπε ο Ισπανός τεχνικός, τονίζοντας το περίσσιο ταλέντο που υπάρχει στα χαφ των Μαδριλένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ