aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Δεν έχει χαθεί ακόμη το πρωτάθλημα»

Αντσελότι: «Δεν έχει χαθεί ακόμη το πρωτάθλημα»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το 0-0 της Ρεάλ στην έδρα της Μπέτις, που την έφερε στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με 14 αγωνιστικές να απομένουν στη LaLiga.

«Αυτό που μας έλειψε και πάλι ήταν η αποτελεσματικότητα. Μία ντρίμπλα παραπάνω, μια πάσα παραπάνω… Είχαμε 3-4 καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μια ομάδα με τέτοια ποιότητα δεν νοείται να μην έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος. Δεν είναι θέμα ποιότητας όμως, αυτή η ομάδα πέτυχε πέντε γκολ στο Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Όσο για το αν το πρωτάθλημα είναι πλέον άπιαστο όνειρο; «Όχι, δεν θεωρώ πως έχει χαθεί ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο προβάδισμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, εννιά βαθμοί. Θα πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είναι σαφές πως θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα», απάντησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ